Ana Sayfa > Hizmetler
 

3B PROTECTION

Kritik tesis güvenliği için efektif ürünler üreten 3B Protection, Inc., California'da ofisleri bulunan ABD merkezli bir şirketin; Türkiye distribütörü olan Yüksel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. güvenlik hizmetlerini sunarken kullandığı ekipmanlarının da dağıtım ve satışını yapmaktadır.

 

Uluslararası partnerimiz 3B Protection dünyanın en büyük balistik çözümler sunan şirketlerinden biridir.  ABD’nin birçok noktasında üretim tesisleri bulunan ve yerelde askeri ve savunma sanayine üretim yapan en güçlü şirketlerden biridir. Yüksek teknolojik balistik ürünler üretmesini sürekli yatırım yaptıkları AR-GE merkezlerine borçludurlar. Bu gücünü dünyanın özellikle çatışma noktalarına verdiği ürün ve hizmetleriyle pekiştirmektedir.

 

3B ürünleri kendi test proseslerinden geçtikten sonra dünyanın en saygın test merkezlerinde test edilip sertifikalandırılmaktadır.  Tüm ürünler balistik ve patlama artı kuvvet girişi ve yangın direncine karşı ek parçalanma testleri için UL 1-10 için 3B olarak derecelendirmiştir. Alternatif ürünler arasında karşılaştırıldığında hafif, kurulumu kolay ve ekonomik olması onların en büyük özelliğidir. UL) Underwriters Laboratories Inc. tarafından geliştirilen ve dünyanın en saygın güvenlik standardıdır.

 

UL standartları hem devlette hem de endüstride tasarım mühendisliği, bina tasarımı/bakımı, muayene, araştırma ve geliştirme, güvenlik veya kalite kontrol alanlarında geçerlidir. UL standartları öncelikle tasarımların tehlikelere karşı kabul edilebilir korumalar sağladığından emin olmak için kullanılır, üretilen ürünlere ULregistered işaretinin verilmesinin dayandığı bir temeldir. Bu bağlamda 3B Protection tüm ürünlerini UL stadartlarına göre üretmektedir. 3B ürünleri “Green Credentials” taşır ve blok, panel veya sahada dökülen hibrit karışım olarak üretilebilir.

 

Sizde tüm kritik tesis güvenliğinizi güçlendirmek için bizimle iletişime geçiniz. Ayrıntılı bilgi için konusunda uzman ve deneyimli danışmanlarımız size ücretsiz sunum yapacaklardır.

 

3B Protection kurumsal web sitesini ziyaret etmek için lütfen tıklayınız. https://3bprotection.com/