Ana Sayfa > Kurumsal
 

HAKKIMIZDA

YÜKSEL Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. 2004 yılında yürürlüğe giren ve Türkiye’deki Özel Güvenlik Hizmetlerini düzenleyen 5188 Sayılı Yasaya uygun olarak aynı yıl kurulmuştur. Şirketimiz kurulduğu tarihten bugüne kadar, Ülkemizde ve Avrasya / Ortadoğu coğrafyasında, özellikle risk değerlendirmesinde tehdit seviyesinin yüksek olduğu bölgelerde faaliyet gösteren Türk ve uluslararası şirketlere, kurumlara bulundukları yerlerdeki şartlara uygun olarak her türlü özel güvenlik hizmetini sağlamış ve hali hazırda sağlamaya devam etmektedir. Son dönemde hizmet alanlarımızı yaptığımız iş birliği anlaşmaları ile Batı ve Kuzey Afrika’daki ülkelere genişletmeyi hedefleyen şirketimiz globalleşme gayretlerini bu minvalde arttırmıştır.

 

Söz konusu riskli bölgelerde faaliyetlerini başarılı bir şekilde devam ettiren şirketimizin en büyük avantajı bilgi birikimi ve özel olarak seçilmiş yönetim ve eğitim kadrolarıdır. Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ile İstihbarat Teşkilatlarımızda uzun süre görev yapmış, ulusal ve uluslararası standartlarda kurslar ve eğitimler ile kendilerini geliştirmiş, yabancı dil bilgileri yüksek ve son derece deneyimli personellerden oluşturulmuş kadrolarımız, yerel kolluk kuvvetleri ile en üst seviyede koordinasyonu etkin bir biçimde sağlayıp devam ettirecek kabiliyettedir.

 

Özellikle bütün yönetici arkadaşlarımızın güçlü özgeçmişleri, uzmanlıkları ve iş üretme potansiyelleri; saha amirlerimizin sevk ve idare kabiliyetlerinin şirketimizin en büyük avantajı olduğunu gururla ifade etmek isterim. Bugün başarılı bir uluslararası şirket olmamızın temelinde çalışma arkadaşlarımızın yüksek motivasyonu yatmaktadır. Günümüz konjonktüründe tüm kurumlar seviyeleri farklı da olsa güvenlik riskleri ile karşı karşıyadır. Bu risklerin tanımlanması ve yönetilmesindeki başarısızlık en yetkin kurumu bile tehlikeye atabilir. Yüksel Güvenlik özellikle riskli bölgelerdeki başarılı hizmetleri ile elde ettiği bilgi birikimi, uluslararası deneyimi ve uluslararası sertifikaları ile alanındaki en uzman ve yetkin şirketlerden birisidir.

 

Türkiye için çalışan Türkiye için üreten Türkiye sevdalısı kurumumuz, yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren, Türk Bayrağını dalgalandırarak Türkiye’yi dünyanın en riskli bölgelerinde başarıyla temsil eden kuruluşlarımız ile gurur duymaktadır. Sahadan elde ettiğimiz şirket kültürü ve bilgi aktarımı ile hinterlandımızdaki bütün ülkelerdeki Türk kurum ve kuruluşlarına en üst seviyede hizmet vermek için hazırız.

 

Saygılarımızla,

Muhittin ÇOLAK
Yönetim Kurulu Başkanı