Ana Sayfa > Hizmetler
 

YURTDIŞI FAALİYETLERİMİZ

Dünyanın her noktasında yatırım yapan yerli ve yabancı şirketlere kurumsal güvenlik hizmeti.
 
Ülkemizin sahip olduğu jeopolitik konum birçok avantajları olmasına rağmen birçok riski de içinde barındırmaktadır. Yapılan uluslararası risk analizlerinde coğrafyamızın sürekli yüksek çıkması bilinen bir gerçektir.
 
Yüksel Güvenlik olarak ülkemiz ve çevre ülkelerinde yatırım ve üretim yapan yerli ve yabancı şirketlerin ihtiyacı olan her türlü güvenlik hizmetini sağlamaktayız.
 
Kuruluşumuzdan bu yana edindiğimiz bilgi ve deneyim, yerel otoritelerle olan ilişkilerimizi en büyük avantajımız olarak görüyoruz. Bu alandaki en büyük yatırımımız Afganistan’da büyük ortağı olduğumuz “Yüksel Special Security Services Inc.”, şirketimizdir. Afganistan’da 300’ün üzerindeki personelimiz ile çoğunlukla Türk ve diğer yabancı şirketlere güvenlik hizmeti vermekteyiz.
 
Etkinlik Alanlarımız
Fiziki Güvenlik
Escort Hizmetleri ve VIP Güvenliği
Mayın Arama – Tespit
Erken İhbar ve İkaz Ofisi
Güvenlik Danışmanlığı
Kriz Yönetimi
K-9 Bomba Köpekleri
 
YÜKSEL ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. bazı yurtdışı operasyon faaliyetlerini, uluslararası yetkinliğe ve sertifikasyona sahip GARDAWORLD (www.garda.com) ile beraber yürütmektedir. Özellikle LİBYA ve Kuzey Afrika güvenlik ihtiyaçlarınız ile ilgili bizim ile iletişime geçebilirsiniz.