Ana Sayfa > DİĞER
 

LİDERLİK

 

Muhittin ÇOLAK (Yönetim Kurulu Başkanı)
 
27 Kasım 1948  İskilip-Çorum doğumlu olup,İlkokulu İskilip Misaki Milliye okulunda okumuştur. Orta Okul ve Liseyi Ankara Gazi Lisesin de, Yüksek tahsilini Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinde tamamlamıştır.
 
• Sosyal politika alanında master çalışması olan Muhittin Çolak, Yüksel Özel Güvenlik Hiz.A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığından önce İnşaat-Bilişim ve Güvenlik şirketlerinin yönetimlerinde de bulunmuştur.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Mustafa ATUN (Genel Müdür/Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)

Nitelikli bir paraşütçü, komando, balıkadam olduğu kadar hem Türkiye’de hem de ABD’de eğitim görmüş uzman bir özel kuvvetler subayıdır. Çoğunlukla Türkiye’nin doğu ve güneydoğu bölgelerinde olmak üzere Türk Ordusu’nun en seçkin birliklerinde uzun süre takım, bölük ve tabur komutanı olarak hizmet ederek üstün görevler yapmıştır. Uzun yıllar terörizme maruz kalan Türkiye’nin doğu ve güneydoğu bölgelerinde görev yapmak üzere seçilen beş yüzün üzerinde subayı eğitmiştir. 2005 yılından beri Yüksel Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ’nin kurucu Genel Müdürüdür.  

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Metin BAYSAL (Yönetici ve Operasyon Müdürü)
 
1986-2007 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli birliklerinde yurt içi ve yurt dışında takım, bölük, tabur komutanı ve karargah subayı olarak görev yaptı. 2007 yılında Piyade Yarbay rütbesinde kendi isteği ile emekli oldu. 2008’den bu yana Yüksel Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.’de Yönetici/Operasyon Müdürü olarak görev yapmaktadır.